Een uitgebreid pakket van producten en dienstverlening!
Het juiste adres voor een goed, onafhankelijk en eerlijk advies.

Ga naar nieuwsoverzicht

Overname Heftruck & Hydrauliekservice

Bedrijfsovername Hydrauliek & Heftruck Service Enschede is een feit!
 
Quick Rentals neemt Hydrauliek & Heftruck Service over! Met deze overname heeft Quick Rentals weer een extra vestiging dichtbij haar klanten. In een eerste reactie zegt Chris Boskers van de firma Hydrauliek & Heftruck Service dat de overname een belangrijke stap is voor zijn bedrijf. “De marktdekking en het productaanbod zal hierdoor aanzienlijk verbeteren. Voor Hydrauliek & Heftruck Service is het van belang om te behoren tot een slagvaardige en ambitieuze organisatie in de heftruckwereld en dat is Quick Rentals.” Bij ons staat de klant centraal met een focus op snelle, goede én persoonlijke service.
 
Op dat punt zijn de twee bedrijven zeer vergelijkbaar. Hydrauliek & Heftruck Service gaat het volledige productengamma van Quick Rentals voeren en op dat punt vullen de bedrijven elkaar goed aan. Bedrijven willen steeds vaker een lokale servicepartner die hun ontzorgt waarbij de klant centraal staat en zij kunnen profiteren van de snelheid, kennis en het snel kunnen schakelen. Het wegzetten van een vervangende machine is vaak al een snelle oplossing, stilstand is geen optie!
 
De eigenaar van Hydrauliek & Heftruck Service Chris Boskers zal als directeur werkzaam blijven met ondersteuning van een professioneel managementteam en het bedrijf zal onder de naam Quick Rentals Heftruckservice H&H verder gaan.
 
Alex Mussers, Algemeen Directeur van Quick Rentals ziet voor de klanten van beide bedrijven vele voordelen: “Door deze overname hebben wij een nog betere dekking in Flevoland en hierdoor kunnen wij onze klanten nog efficiënter en effectiever bedienen. Daarbij kunnen wij door de overname nog beter inspelen op de huurmarkt .
 
Bovendien brengt deze bedrijfsovername vele voordelen voor de klanten van Hydrauliek & Heftruck Service met zich mee, die Quick Rentals klanten reeds van ons gewend zijn. Een aantal van deze voordelen zijn;
 
• Een brede scala aan diensten en producten
• Een grote en gevarieerde vloot
• Merkonafhankelijke kennis en ervaring
• Grote expertise
• Flexibel (verhuur)oplossingen
• Landelijke dekking, door meerdere vestigingen; Almere, Enschede,
Roosendaal, Soest en Waddinxveen
 
Al deze voordelen samen zorgen ervoor dat deze bedrijfsovername voor Quick Rentals een positieve aanvulling is. Met onze vestigingen zien wij de toekomst vol vertrouwen tegemoet!
 
Landelijk telefoonnummer; 085-0801087
 
#toekomst #groei #merkonafhankelijk


NIEUW IN ONS HEFTRUCK ASSORTIMENT