Een uitgebreid pakket van producten en dienstverlening!
Het juiste adres voor een goed, onafhankelijk en eerlijk advies.

Ga naar nieuwsoverzicht

IFORKS; draadloos weegsysteem voor vorkheftrucks, reachtrucks en smalle gangen trucks!

Performance Line iForks meten zeer nauwkeurig het gewicht op de vorken, in 1 kg schaaldelen, en zijn ook leverbaar in geijkte uitvoering, klasse OIML III. De uitgebreide weegfuncties omvatten o.a. een telprogramma en de mogelijkheid om ID codes in te geven bij elke vastgelegde weging. De Performance Line versie van iForks biedt ook bi-directionele communicatie met WMS of ERP systemen, via een Bluetooth of Wifi connectie.

COMPACT EN BESTAND TEGEN EEN STOOTJE
De beide weegvorken communiceren het opgenomen gewicht met de indicator in de cabine via bluetooth. Het weegsysteem wordt gevoed door robuuste, uitwisselbare batterijmodules. Alle elektronica- en voedingscomponenten zijn exclusief voor het iForks-concept ontwikkeld. Daardoor zijn ze niet alleen volledig bestand tegen ruw gebruik, maar ook uitermate compact gebleven, zodat de maten van de weegvorken (bxh = 133×58 mm) dicht bij die van standaard heftruckvorken blijven en de gebruiker niet hoeft in te leveren op handlingsgemak.

EENVOUDIG EN GOEDKOOP IN HET GEBRUIK
De iForks gewichtsindicator in de cabine toont het gewicht van de last op de vorken en levert een compleet spectrum aan weegfunctionaliteiten: bruto/netto wegen, totaalgewichten per zending, code-invoer, datum/tijd-registratie en een telfunctie. De indicator kan de weeginformatie overdragen aan een printer, een truckterminal of direct naar een WMS of ERP-systeem sturen, via RS232, Bluetooth of WiFi. Het display heeft een heldere achtergrondverlichting, zodat het zelfs in de donkere hoekjes van een magazijn of productiehal goed afleesbaar is. iForks is uitgerust met Digital Calibration Technology: via de toetsen van de indicator kan het weegsysteem snel en nauwkeurig digitaal afgeregeld worden. Dit maakt het weegsysteem zeer onderhoudsvriendelijk en zorgt voor lage cost of ownership.

GEBRUIKER REGELT POWERMANAGEMENT ZELF
De gebruiker kan het powermanagement van de iForks zelf regelen. Het weegsysteem heeft een auto-shut-off functie die de elektronica automatisch uitschakelt wanneer ze gedurende langere tijd niet gebruikt wordt. Via een powermanagement-menu op de indicator kan de gebruiker de uitschakeltijd zelf aanpassen aan het gebruik en de inzet van de truck.

IFORKS OOK GEIJKT LEVERBAAR
iForks zijn ook verkrijgbaar in een geijkte uitvoering. Deze iForks hebben een certificaat met nummer T2735 gekregen op 1000 delen, met 2 kg als kleinste uitleesstap.
• iForks 2500: 0-2000 in 2 kg stappen, boven de 2000 kg in stappen van 5 kg;
• iForks 3000: maximale vorklengte 1300 mm, 2 loadcellen per vork. 0-2000 in 2 kg stappen, boven 2000 kg in stappen van 5 kg;
• iForks 5000: maximale vorklengte 1300 mm, 2 loadcellen per vork. 0-5000 in 5 kg stappen (5 tons loadcellen).

OPTIES
De iForks indicator heeft een alibigeheugen. De geijkte iForks met optie RS232, Bluetooth- of WLAN-uitgang zijn daarmee ook gecertificeerd. Daarnaast zijn ook de levelcorrectiesensor, WiFi uitgang, RS232 en het relais gecertificeerd.

iForks_01


NIEUW IN ONS HEFTRUCK ASSORTIMENT